Onze camping

Vakantie in Friesland: bezoek onze camping aan het water

Kom vakantie vieren in Friesland! Onze camping, Camping Gaastmeer, is een gezellige camping met 25 ruime seizoen- en toerplaatsen. De boerencamping is gelegen in een prachtige rustieke omgeving. Onze camping aan het water biedt volop mogelijkheden voor watersport plezier! Bent u geen watersportliefhebber? Ook de fanatieke wandelaar of fietser kan zich uitstekend vermaken op onze camping aan het water. Geniet van de prachtige natuur! Bent u benieuwd naar onze faciliteiten? Onze camping biedt schone sanitaire voorzieningen. U kunt meer over onze faciliteiten lezen op deze pagina. 

Wilt u uw viervoeter(s) ook meenemen op vakantie? Natuurlijk is uw hond, mits aangelijnd, ook van harte welkom op Camping Gaastmeer!


Faciliteiten van Camping Gaastmeer

Camping Gaastmeer is gelegen in een mooie omgeving aan het water. Als camping weten wij hoe belangrijk het is om de juiste faciliteiten aan te bieden. 

Daarom bieden wij onder andere:

  • Een modern toiletgebouw met vloerverwarming. Dit gebouw is voorzien van 4 toiletten, 2 douches en 3 wastafels voor de dames. Voor de heren is er een toiletgebouw met 2 toiletten, 2 urinoirs, 2 douches en 2 wastafels;
  • Een buitenaanrecht met 3 wasbakken, waarvan 2 met warm water; 
  • Een stortplaats voor het chemisch toilet;
  • Een gezellige recreatieruimte voor groepen en gezinnen met o.a. een sjoelbak, tafelvoetbal en tafeltennistafel; 
  • Een ruime verharde parkeergelegenheid voor uw auto;
  • Schommels en trampoline voor de kinderen; 
  • Zwemmen aan het zandmeer
  • Zeilbootverhuur 


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze faciliteiten? Of wilt u een standplaats op onze prachtige camping aan het water reserveren? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zien u graag terug op Camping Gaastmeer! Kom langs en ervaar hoe het is om te kamperen op een camping aan het water!

Camping

 

Bekijk hier onze introductiefilm van de camping en de prachtige omgeving!