Stalling

Stalling bij Camping Gaastmeer

Vlakbij Heeg ligt onze winterstalling. Deze stalling is een onderdeel van Camping Gaastmeer. Hier vindt u meer dan 2000 m² overdekte loodsen die kunnen dienen als stalling voor uw caravan, camper en/of boot. 's Zomers kan uw lege trailer gratis in de binnenstalling blijven staan. Naast binnenstalling bieden wij ook de mogelijkheid om uw boot buiten te stallen voor € 21 per m². 


Winterstalling van uw boot, caravan of camper

Voor slechts € 24 per m² kunt u van 1 november tot 1 april uw caravan, camper en/of boot op trailer in onze overdekte winterstalling plaatsen! Natuurlijk kunt u uw sloep/caravan in overleg ook langer bij ons stallen.

Naast de stalling kunnen wij ook het onderhoud voor uw sloep op ons nemen. Dit varieert van het winterklaar maken tot het aanbrengen van antifouling en het onderhoud van uw motor. Kijk voor meer informatie op onze pagina over onderhoud.


Hieronder vindt u foto's van onze stalling:

Stalling


Meer informatie

Voor meer informatie over de prijzen, de stalling of onderhoud kunt u kijken op www.stallingheeg.nl. Nog niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij horen graag van u!